Interessante links

Her kan du finde links til inspirerende hjemmesider som beskæftiger sig med collager, ikoner, altered art og digitale billeder. Klik på de små billeder i venstre side for at komme videre til kunstnerens hjemmeside.

Bonny Lhotka

Bonny Lhotka er sammen med Dorothy Simpson Krause og Karin Schminke grundlæggeren af en sammenslutning for digitale kunstnere, Digital Atelier®.
Hun er uddannet i maling og tryk. I 1992 tilføjede hun en computer til hendes arbejdsredskaber.

Dorothy Simpson Krause

Dorothy Simpson Krause er maler, collagekunstner og trykker.
Hun anvender det digitale medie i hendes kunst.
Hun har skrevet Book + Art: Handcrafting Artists' Books, North Light, 2009.
Sammen med Bonny Lhotka og Karin Schminke har hun skrevet: Digital Art Studio: Techniques for combining inkjet printing with traditional artmaterials, Watson-Guptill, 2004.

Karin Schminke

Karin Schminke startede med at integrere digitale teknologier i hendes mixed media fine art for over 20 år siden. Hendes kunst kombinerer foto, tegning og trykteknikker med nye digitale teknikker. Resultatet er en syntese af traditioner, hvilket resulterer i en transformation af alle anvendte medier.

Paul Smulders

Paul Smulders (f 1962) er konstant eksperimenterende og evigt afsøgende nye muligheder i maleriet. Der er skarp kontrast mellem grundens udflydende farver, og de ovenpå liggende transferprint med urbane motiver. Grænsen mellem print og maling bliver udvisket når motiverne bliver indarbejdet i maleriet. Kunstnerens urbane scene sætter det ansigtsløse menneske ind i sammenhænge, hvor figurerne ikke altid har et valg, men er del af noget større.

Joan Schulze

Joan Schulze er en kendt kunstner indefor området med "mixed media", quilts, collage, bl.a. inspiteret af heiko-digte. Schulze kaldes den kvindelige "Rauschenberg".

Mogens Leander

Mogens Leander har siden 1989 udviklet og arbejdet med begrebet Grafiske Ikoner.
Objekter der har paralleller til den tidlige byzantinske og græsk/ortodokse ikontradition, men som er et nutidigt bidrag til den moderne kirkekunst.